Bedriftsinterne treninger

Ønsker du å løfte prestasjonen til ledergruppen, avdelingen eller hele selskapet?

Vi skreddersyr et inspirerende treningsopplegg for bedriften din.

Å ha et bedriftsinternt program handler om kulturbygging. Det handler om å skape psykologisk trygghet, slik at alle kan bidra på best mulig måte for å nå bedriftens mål – samtidig som de har det bra på jobben.

Sammen med deg skaper vi et opplegg som er tilpasset behovene dine og bransjen din. Vi gir vi oss ikke før vi er sikre på at du får det programmet du forventer og de resultatene du ønsker deg.

Vi er opptatt av at kollegene dine skal gjøre, ikke bare høre. Det betyr trening (i minst 80 % av tiden!), prøving og feiling i et trygt miljø hvor det er lov å utfordre seg selv.

Dale Carnegie 47

Bygg en bærekraftig og lønnsom kultur

Én av fordelene med bedriftsintern lederutvikling er at det gir bedriften muligheten til å dyrke og beholde gode medarbeidere.

Når du investerer i utviklingen av egne ansatte, viser du at bedriften verdsetter og er villige til å investere i deres karrierevekst. Dette bidrar til å skape en positiv arbeidskultur og øke ansattes engasjement og motivasjon.

En verdiskapende investering

Ledertrening kan også bidra til å utvikle nye ledere som er kjent med bedriftens verdier, kultur og mål. Dette gjør det lettere å fylle lederstillinger internt når behovet oppstår, i stedet for å søke eksternt etter kandidater.

Bedriftsintern lederutvikling gir deg en mulighet til å utvikle kolleger og team, styrke bedriftens ledelseskapasitet og bidra til en positiv og engasjert arbeidskultur.

Dale Carnegie 51

Hvorfor Dale Carnegie?

Dale Carnegie 48

Validert av 9 millioner deltakere

Alle våre trenere har en trenerutdanning som er ISO:9001:2005-sertifisert. En global kvalitetssikring som gjør at du får de beste forutsetningene for å få maksimalt ut av treningen.

Dale Carnegie har over 110 års erfaring og har kontorer i 90 land. Det gir deg tilgang til en unik metodikk som er testet, utviklet og validert av over 9 millioner deltakere.

Vi er stolt av å bli anerkjent av Training Industry som en Topp 20 tilbyder av lederutvikling de siste ni år.

Book veiledningssamtale

Ønsker du mer informasjon om våre bedriftsinterne treninger?

Book en gratis veiledningssamtale med en av våre sertifiserte Dale Carnegie-trenere.

kontakt meg
Dale Carnegie 05
Skreddersøm

Når vi har identifisert organisasjonens behov og utfordringer, kan vi skreddersy treningen dine ledere og medarbeidere trenger for å prestere bedre sammen. Vi har over 100 treningsmoduler å velge fra for å trene individer og team innen:

  • ledelse
  • kommunikasjon
  • relasjonsbygging
  • salgsprosesser
  • selvtillit
  • tidshåndtering

Dette gir dine medarbeidere muligheten til å utvikle de ferdighetene og kunnskapene som de trenger for å bli effektive i den rollen de har.

Bli kontaktet om
bedriftsinterne treninger

Fyll ut skjemaet så vil en av våre sertifiserte trenere
kontakte deg for en samtale.

Fornavn *
Etternavn *
E-post *
Selskap *
Telefon *
Har du lest vår personvernerklæring?


Vår personvernerklæring