Om oss

Vi i Dale Carnegie Training Norge tilbyr programmer og tjenester for at du og bedriften din skal være konkurransedyktig og prestere bedre innen ledelse, kommunikasjon og salg.

Vi brenner for at kursene våre skal skape varig endring og forretningsverdi. All trening hos oss er praktisk og tilpasset til din kontekst. Derfor er deltakerne aktive 80 % av tiden.

Vi tilbyr to verdenskjente programmer som er åpne for alle:

I tillegg tilbyr vi skreddersydde løsninger for bedrifter som ønsker å øke prestasjonen og få mer fornøyde medarbeidere i selskapet, ledergruppen eller andre team.

Praktisk ledertrening med varige resultater

Vi trener individer, ledergrupper og team til å utvikle sitt potensial og styrke ferdigheter innen ledelse, kommunikasjon og relasjonsbygging. Du vil jobbe med mot og selvtillit, stressmestring, hva som gir godt samarbeid og hvordan skape en tilbakemeldingskultur.

Alt som til sammen gir psykologisk trygghet på arbeidsplassen.

Vi har lang erfaring med at treningen vår gir varige atferdsendringer som skaper forretningsresultater – og gjør at du har det bedre på jobben.

Ledelse er et ansvar

Ledelse er et eget fag. En persons fagkompetanse innen salg, markedsføring, produkter eller strategi sier fint lite om personens evne til å lede et team for å skape resultater.

Mange ledere har mye kunnskap om hva god ledelse er, men kunnskapen må omsettes til atferd for å få effekt. Og det er nettopp dette du får trene på hos oss.

Ledelse er et enormt ansvar – og et enormt potensial for mange bedrifter. Det er nettopp dette som driver oss i Dale Carnegie. Vi blir aldri ferdig med å utvikle oss faglig, og det gjør vi sammen med deg og bedriften din.

Kontakt oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg og bedriften din til bedre resultater.

Global kvalitetssikring

Våre trenere har gjennomgått en trenerutdanning over et år for å bli sertifiserte Dale Carnegie-trenere. Les mer om hvem vi er og hva vi gjør.

Utdanningen er ISO 9001:2005-sertifisert. Dette er en global kvalitetssikring som gjør at du kan være trygg på at du får mest mulig ut av treningen.

Selskapet Dale Carnegie ble stiftet i USA i 1912, og er i dag en anerkjent organisasjon med kontorer i over 90 land. I Norge har vi vært etablert siden 1983, og vi har hjulpet flere tusen ledere og ansatte til å nå sine mål og ønskede resultater.

Dette betyr at vi har tilegnet oss en unik erfaring og kompetanse som du og bedriften din drar fordel av.

DC alle 4

Menneskene i Dale Carnegie Training Norge. Les mer om oss

Nome 221220 R5 2619

Ellen Breiby er CEO og sertifisert Dale Carnegie-trener. Les mer om Ellen

Noen av våre kunder: