Om oss

Vi i Dale Carnegie Training Norge tilbyr programmer og tjenester for at du og bedriften din skal være konkurransedyktig og prestere bedre innen ledelse, kommunikasjon og salg.

Vi brenner for at kursene våre skal skape varig endring og forretningsverdi. All trening hos oss er praktisk og tilpasset til din kontekst. Derfor er deltakerne aktive 80 % av tiden.

Vi tilbyr to verdenskjente programmer som er åpne for alle:

I tillegg tilbyr vi skreddersydde løsninger for bedrifter som ønsker å øke prestasjonen og få mer fornøyde medarbeidere i selskapet, ledergruppen eller andre team.

Globalt anerkjent og prisbelønnet lederutviklingsprogram.
Global kvalitetssikring

Våre trenere har gjennomgått en trenerutdanning over et år for å bli sertifiserte Dale Carnegie-trenere. Utdanningen er ISO:9001:2005-sertifisert. Dette er en global kvalitetssikring som gjør at du kan være trygg på at du får mest mulig ut av treningen.

Selskapet Dale Carnegie ble stiftet i USA i 1912, og er i dag en anerkjent organisasjon med kontorer i over 90 land. I Norge har vi vært etablert siden 1983, og vi har hjulpet flere tusen ledere og ansatte til å nå sine mål og ønskede resultater.

Dette betyr at vi har tilegnet oss en unik erfaring og kompetanse som du og bedriften din drar fordel av.

Ønsker du mer informasjon?

Metodikk som er utviklet og testet i over 100 år.

60+ mill. solgte eksemplarer av boken «How to win friends and influence people».

Over 9 millioner mennesker har deltatt på én av Dale Carnegies prosesser.

.

Noen av våre kunder

.