Personvernerklæring

Denne personvernserklæringen viser hvordan Dale Carnegie Training Norge samler inn og behandler personopplysninger fra våre kunder og brukere av tjenestene våre. Vi respekterer ditt personvern og plikter til å følge de relevante lover og regler som gjelder for behandling av personopplysninger. Det er til enhver tid daglig leder i Dale Carnegie Training Norge som er ansvarlig for internkontroll og korrekt behandling av personopplysninger.

Formålet ved å hente inn personopplysninger

Formålet med personopplysninger er å tilby våre kunder en så god tjeneste som mulig. Vi vil derfor kun lagre og benytte opplysninger som er relevant for å kunne tilby våre tjenester, og vil slette data når det ikke er hensiktsmessig å oppbevare opplysningene lengre.

Hvor opplysningene hentes fra

Vi lagrer bare personopplysninger som våre kunder selv gir oss, ved:

a. Innfylling av skjema for å laste ned noe fra en av våre nettsider
b. Påmelding av våre tjenester
c. Epost
d. Telefonsamtaler
e. Annen direkte kontakt

I tillegg blir informasjonskapsler (cookies) benyttet på våre nettsider for statistiske formål og for å bedre brukeropplevelsen. Informasjonen dette gir vil ikke attribueres til eller brukes til å identifisere individuelle personer.

Lagring av personopplysninger

All persondata blir lagret i vårt CRM system. Opplysninger i CRM systemet er kun tilgjengelig for ansatte i Dale Carnegie Training Norge, og alle ansatte forplikter seg til å følge interne rutiner og retningslinjer for behandling av persondata og for datasikkerhet.

Persondata blir bare lagret så lenge det er hensiktsmessig for å kunne tilby tjenester nå eller i fremtiden. Når det ikke anses som hensiktsmessig lengre for en bestemt kontakt, slettes all data relatert til den kontakten.

Dale Carnegie Training Norge vil aldri selge eller dele personopplysninger med tredjeparter, men vi benytter oss av noen tredjepartstjenester som krever tilgang til visse data.

a. Google Analytics (les deres personvernerklæring)
Benytter informasjonskapsler (cookies) som gir anonym data om brukere av nettsidene våre for statistikk om besøk og brukermønster.

b. eMarketeer (les deres personvernerklæring)
Lagrer kontaktinformasjon som brukere gir ved å fylle inn skjemaer for å laste ned innhold, melde seg på tjenester vi tilbyr, eller ber om å bli kontaktet.

Sletting og tilgang til opplysninger

Kunder og andre som har personopplysninger hos Dale Carnegie kan når som helst be om innsyn i disse dataene, be om endringer, eller at de blir slettet. Ved en slik forespørsel plikter vi til å sende over eller slette all dataen innen 30 dager, så fremt dataen ikke er nødvendig for å kunne gjennomføre en pågående eller kommende tjeneste.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål  kan du ta kontakt på norge@dalecarnegie.com.