Om Ingrid Schjelderup Bygland

Ingrid Bygland er en blid, gapskrattende nordlending som bringer latter inn i treningene og som med glimt i øyet tør å utfordre for å skape endring og verdi.

Hun har både teknisk og markedsmessig utdannelse og kan lett tilpasse seg dine behov og utfordringer.

Tidligere har hun tolv års erfaring fra dagligvarebransjen hvor hun jobbet med markedsføring, ledet internasjonale innovasjonsprosjekter og jobbet med forretningsutvikling i bedrifter som Orkla og Mills. Nå har hun jobbet hos oss i Dale Carnegie i over ti år.

Hun brenner for jobben sin, og hun understreker at alle fortjener en god sjef, i tillegg til å ha det godt med seg selv.  Ingrid skaper reell og varig verdi og utgjør en forskjell for kundene våre, slik at de lykkes.

Ingrid er Dale Carnegies ekspert på entreprenørbransjen. Der bidrar hun med talentutvikling og gjør ingeniører og ledere klare for neste nivå i egen organisasjon gjennom å trene lederskap, samarbeid og relasjonsbyggende evner.

Hun bidrar også i prosjektoppfølging for å sikre godt samarbeid og samlinger for å hjelpe nyansatte til å lykkes.

Andre bransjer hun jobber med er bilbransjen, dagligvarebransjen og regnskapsbransjen.

«Jeg er god til å skape trygghet og ufarliggjøre ting. Det gjør at personer tør å utfordre seg selv og ta steg for steg mot sitt fulle potensial. Først da skjer det en varig endring.»

Ingrid Schjelderup Bygland – Business partner & sertifisert trener

Ingrid Bygland