Om Grete Valseth

Grete Valseth er en energisk, iherdig, effektiv og lidenskapelig trener.

De siste 18 årene har hun jobbet som konsulent og trener innen kommunikasjon, salg, ledelse og å etablere sterke og trygge team.

Grete brenner for å hjelpe deg å lykkes bedre i ditt marked, få selgere til å forstå at det handler ikke om pris når de selger, og bidra til at personer og selskaper lykkes bedre.

Det er viktig for Grete at det hun jobber med gir verdi til andre og at hun klarer å ha en god balanse slik at jobb alltid er gøy – ikke slitsomt. At hun fortsetter å se muligheter og prøve nye ting. At hun gjør det hun har lyst til – ikke venter til det «passer».

Grete har ekstremt god forretningsforståelse etter å ha jobbet med salg til alle slags bransjer gjennom snart 40 år. Hun digger å jobbe med salg og får et kick av utfordrende salgsmøter og tilslag på store, spennende prosjekter.

Ved siden av jobb er hun trener på SATS og frivillig mentor for ODA-nettverket. Når hun henter seg inn, finner du Grete ute i naturen eller på yogamatten.

«Sett deg inn og andres situasjon og se ting fra deres perspektiv. Det er alltid en grunn for at folk er som de er og gjør som de gjør.»

Grete Valseth – Business partner & sertifisert trener

Grete Valseth. Foto