Selvaag Eiendom har fått en tydeligere leder

Kommunikasjon og ledelse-programmet hos Dale Carnegie har gitt meg en anledning til å utvikle en forbedret utgave av meg selv. Jeg har fått styrket det jeg allerede er god til, og håndterer bedre det jeg ikke har vært like god til tidligere, sier Cecilie Martinsen, CEO i Selvaag Eiendom.

I programmet blir det skapt en lomme der jeg har fått tid til å stoppe opp og rekalibrere meg selv som leder. Jeg har blitt tryggere og modigere som leder og person. Det er lettere å gå inn i mer utfordrende situasjoner, fordi jeg har fått konkrete verktøy jeg kan bruke.

Cecilie understreker at hun synes det er morsomt å jobbe som leder, og at det har blitt enda morsommere etter å ha gått på programmet.

Hvordan har dette hjulpet deg i hverdagen som leder?
Dette har ført til at det er mer moro på jobb, og jeg har blitt mer løsningsorientert. Jeg har lært å møte utfordringer på en troverdig måte. I tillegg har jeg blitt bedre til å håndtere stress.

Praktisk trening som gir resultater

Andre lederkurs jeg har vært på, sitter vi ofte i en sal og hører på. Det blir som å se på «Skal vi danse», istedenfor å delta i dansen. Styrken til Dale Carnegie er at vi trener masse. Vi blir «tvunget» til å trene på det som bidrar til resultater.

Hva er det viktigste du sitter igjen med etter programmet?
Det er hvem du er som person, og hvordan du fremstår, som avgjør om du når frem som leder eller ikke.

Selvaag Eiendom har fått en tydeligere leder som stiller tydeligere forventinger og er mer frempå.

Cecilie 1 1

Det er hvem du er som person, og hvordan du fremstår, som avgjør om du når frem som leder eller ikke.

Cecilie Martinsen / Chief Executive Officer, Selvaag Eiendom
CM bilde 2023

Cecilie Martinsen, CEO i Selvaag Eiendom synes det har blitt enda morsommere å jobbe som  leder etter å ha deltatt på lederutviklingsprogrammet. Foto: Selvaag Eiendom