Itera Boost Nestor

– Konkrete atferdsendringer bidrar til resultater på et nytt nivå

IT-selskapet Itera investerer i lederutvikling og kommunikasjonstrening. Dette styrker forretningsresultatene på både kort og lang sikt.

– Allerede nå kan vi fastslå at 2023 har vært et godt år for Itera. Etter første halvår kan vi si at det er dette sjette kvartal på rad der veksten kommer over 20 prosent, sier Head of Norway, Anine Ragnif. – Og når vi vokser, må vi huske på at våre medarbeidere må vokse også. Fordi vi satser på å utvikle våre seniorkonsulenter, gir dette ringvirkninger for hele selskapet.

Dale Carnegie-trener Grete Valseth har jobbet i flere omganger med lederutvikling for Itera.

– Jeg slutter aldri å forundre meg over hvilket potensial alle mennesker har, bare vi etablerer trygge rammer for læring, sier hun. – Jeg er dypt imponert over Iteras deltakere.

Målbare resultater
Valseth jobber til daglig både med åpne lederutviklingsprogrammer og skreddersydde programmer, som «Boost Nestor» for Itera.

– Vi startet prosessen med å sette tydelige mål og definere atferdsendringer som kunne påvirke resultatene. For er det noe vi er opptatt i Dale Carnegie, så det det målbare resultater.

Gjennom samlinger, refleksjon, samtaler og konkrete verktøy har seniorkonsulentene i Itera utfordret seg selv, testet nye veier og etablert nye vaner.

– Endring krever mot, understreker Anine Ragnif. – Og mot er viktig for oss i Itera. Deltakerne får en enorm innsikt, som igjen avdekker et enda større potensial hos oss alle.

Med den nye generasjonen kunstig intelligens er Itera, som mange andre selskaper, nødt til å utvide komfortsonen, tenke nytt og stadig søke etter nye måter å jobbe på.

– Vi har kraft, pågangsmot og gjennomføringsevne. Resultatene våre er alle vi i Itera er stolt av, men ingen kan hvile på laurbærene. Når vi har trygghet og åpenhet internt, vet vi at vi kan være kreative, sprenge grenser og ta Itera til nye høyder, sier Ragnif.

– Itera har satt seg nye mål og kommer ikke til å gi seg. Kunder, kolleger og samarbeidspartnere kan glede seg til å jobbe videre med disse folka, avslutter Grete Valseth.

Itera boost nestor

En av de glade deltakergruppene fra Itera etter gjennomført lederutviklingsprogram med Dale Carnegie. Ledertrener Grete Valseth til høyre. Foto: Anine Ragnif.

Grete Valseth. Foto

Kunder, kolleger og samarbeidspartnere kan glede seg til å jobbe videre med disse folka.

Grete Valseth / Business Partner & Certified Dale Carnegie Trainer