Hver måned arrangerer vi kostnadsfrie workshoper for ledere. Her kan du lese mer om hver workshop, og melde deg på den som passer deg best ved å fylle inn påmeldingsskjemaet nederst på siden. Alle våre workshoper holdes i våre lokaler på Lysaker Torg 35, Oslo.

.

På det 12 uker lange programmet Kommunikasjon og lederskap lærer ledere fra ulike bransjer hvordan de kan oppnå bedre resultater for seg og sitt team, ved å jobbe med kommunikasjon, lederferdigheter, modighet, og stress- og tidshåndtering.

Nå har du muligheten til å få et innblikk i hvordan det er å delta på programmet, og få reflektert rundt dine egne mål og ambisjoner. På workshopen vil du i mindre grupper få trent på verktøy du kan ta i bruk på både jobb og privat.

Kommende muligheter:
Tirsdag 22.01.19 kl. 14:00
Tirsdag 12.02.19 kl. 14:00
Tirsdag 26.02.19 kl. 14:00
Tirsdag 12.03.19 kl. 14:00
Fredag 22.03.19 kl. 09:00

.

En stor del av det å være leder handler om å kommunisere. Det er internmøter og kundesamtaler, presentasjoner, telefoner, eposter og Skype-samtaler.

På denne workshopen vil du lære og få testet ut hvordan du kan inspirere de du snakker med, improvisere og takle uforutsette situasjoner, motivere til handling, skape engasjement og få gjennomslag for dine ideer.

  Om det er for å øke salget, beholde kolleger, gjennomføre en endringsprosess eller bli mer effektiv, vil dette være viktig egenskaper å ha for å nå dine mål og skape forventede resultater. For å utvikle deg må du utfordre deg. Meld deg på og kjenn på mestringsfølelsen.

  Kommende muligheter:
  Det er dessverre ingen kommende workshoper for øyeblikket

  .

  Selgerens rolle har endret seg de siste årene. Dagens kunder er ofte velinformerte og kunnskapsrike, med flere valgmuligheter enn tidligere. De vil ikke bli solgt til, de vil kjøpe.

  På denne workshopen får du vite hvordan et utfordrende marked kan bli et konkurransefortrinn for deg og ditt team, ved å lære hvilke nye trender som påvirker selgerns rolle, hvilke ferdigheter som blir viktige fremover og hvordan du kan bygge langsiktige kunderelasjoner.

  Dette vil gi deg verktøy du kan ta i bruk allerede samme dag!

  Kommende muligheter:
  Tirsdag 29.01.19 kl. 14:00

  .

  Meld deg på en workshop ved å fylle inn skjemaet under

  Lurer du på noe, eller har du problemer med å melde deg på?

  Ta kontakt på:

  Tlf: 90 09 09 16
  epost: norge@dalecarnegie.com