Ønsker du å løfte prestasjonen til ledergruppen, avdelingen, eller hele selskapet?

Vi skreddersyr et inspirerende treningsopplegg for bedriften din.

Å ha et bedriftsinternt program handler om kulturbygging. Det handler om å skape psykologisk trygghet, slik at alle kan bidra på best mulig måte for å nå bedriftens mål – samtidig som de har det bra på jobben.

Sammen med deg skaper vi et opplegg som er tilpasset behovene dine og bransjen din. Vi gir vi oss ikke før vi er sikre på at du får det programmet du forventer og de resultatene du ønsker deg.

Vi er opptatt av at kollegene dine skal gjøre, ikke bare høre. Det betyr trening (i minst 80 % av tiden!), prøving og feiling i et trygt miljø hvor det er lov å utfordre seg selv.

Skreddersøm
Når vi har identifisert organisasjonens behov og utfordringer, kan vi skreddersy treningen dine ledere og medarbeidere trenger for å prestere bedre sammen. Vi har over 100 treningsmoduler å velge fra for å trene individer og team innen:

  • ledelse
  • kommunikasjon
  • relasjonsbygging
  • salgsprosesser
  • selvtillit
  • tidshåndtering

Dette gir dine medarbeidere muligheten til å utvikle de ferdighetene og kunnskapene som de trenger for å bli effektive i den rollen de har.

Investering i kultur og engasjement
Én av fordelene med bedriftsintern lederutvikling er at det gir bedriften muligheten til å dyrke og beholde gode mennesker. Når du investerer i utviklingen av egne ansatte, viser du at bedriften verdsetter og er villige til å investere i deres karrierevekst. Dette bidrar til å skape en positiv arbeidskultur og øke ansattes engasjement og motivasjon.

I tillegg kan ledertrening bidra til å utvikle nye ledere som er kjent med bedriftens verdier, kultur og mål. Dette gjør det lettere å fylle lederstillinger internt når behovet oppstår, i stedet for å søke eksternt etter kandidater.

Bedriftsintern lederutvikling er en verdifull investering for både bedriften og de ansatte. Det gir deg en mulighet til å utvikle kolleger og team, styrke bedriftens ledelseskapasitet og bidra til en positiv og engasjert arbeidskultur.

2023 er nesten fullbooket – det samme gjelder 2024
De fleste bedrifter bestiller ett år i forveien, fordi vi planlegger innhold og oppbygging sammen med nøkkelpersoner internt hos deg. Som et alternativ kan vi varmt anbefale at flere av dine ledere tar programmet Kommunikasjon og lederskap på samme tid. De får jobbet med styrker og forbedringer sammen med hverandre og ledere fra andre selskaper. Dette har vi svært god og lang erfaring med. Kontakt oss hvis du har spørsmål!

Om Dale Carnegie
Dale Carnegies metodikk er testet og utviklet i over 100 år. En prosess med oss er ikke en «quick fix», men en målrettet og skreddersydd trening designet for å skape varige atferdsendringer og langsiktige resultater.

Anerkjent som en av verdens beste tilbyder av lederutvikling de siste 8 år

Alle våre trenere har gjennomgått en trenerutdanning bestående av 250 timer, fordelt over flere måneder, for å bli sertifiserte Dale Carnegie-trenere. Utdanningen er ISO9001:2005-sertifisert, en global kvalitetssikring som gjør at våre deltakere kan være trygge på at de blir gitt de beste forutsetningene for å få mest mulig ut av prosessen.

Programmene våre kan gjennomføres fysisk eller digitalt.

Hva sier andre kunder?

«Kjernen i alt salg og ledelse er kommunikasjon, det å kunne forstå andre og å være tydelig. Vi jobbet med selgerne sammen med Dale Carnegie over tid for å bli mer presise, mer lyttende og tydelige i verdibudskapet vårt mot kundene.

Det vi oppdaget, var at lederne også trengte å bli bedre til å kommunisere, spesielt fordi engasjement er avgjørende i en transformasjonsprosess. Det var en «missing link» her, vi som ledere var ikke «nok på». 

Vi måtte gjøre noe som gjennomsyret hele organisasjonen. EVRY var preget av siloer, og vi fikk inn nye ansatte som hadde andre forventninger til ledelse. Derfor måtte vi tilpasse og endre oss som ledere.»

Trond Vinje, Chief Human Resources Officer, TietoEVRY
Ønsker du mer informasjon?

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

.

Fornavn
Etternavn
E-post
Selskap
Telefon
Ved å huke av bekrefter du at du har lest og forstått Dale Carnegies personvernerklæring