Ønsker du å løfte prestasjonen til ledergruppen, avdelingen, eller hele selskapet?

Vi skreddersyr trening for bedriften din.

Digitale workshoper

Om du ønsker å prestere bedre i en arbeidshverdag hvor mer og mer foregår virtuelt, er workshopene Hvordan lede digitalt og Hvordan selge digitalt laget for nettopp det.

Les mer om workshopene her

Hva sier andre kunder?


«Kjernen i alt salg og ledelse er kommunikasjon, det å kunne forstå andre, og å være tydelig. Vi jobbet med selgerne sammen med Dale Carnegie over tid for å bli mer presise, mer lyttende og tydelige i verdibudskapet vårt mot kundene.

Det vi oppdaget var at lederne også trengte å bli bedre til å kommunisere, spesielt fordi engasjement er avgjørende i en transformasjonsprosess. Det var en missing link her, vi som ledere var ikke «nok på». Vi måtte gjøre noe som gjennomsyret hele organisasjonen. EVRY var preget av siloer, og vi fikk inn nye ansatte som hadde andre forventninger til ledelse. Derfor måtte vi tilpasse og endre oss som ledere.«

.

– Trond Vinje, EVP HR, EVRY

.

.


Vår unike metodikk

Dale Carnegies metodikk er testet og utviklet i over 100 år. En prosess med oss er ikke ment som en «quick-fix», men en målrettet og skreddersydd trening designet for å skape varige atferdsendringer og langsiktige resultater.


Ved å sammen identifisere din organisasjons behov og utfordringer, kan vi skreddersy den treningen organisasjonens ledere og medarbeidere trenger for å sammen prestere bedre. Vi har over 100 treningmoduler å velge i fra, for å trene opp individer og team innen blant annet:

.


Alle våre trenere har gjennomgått en trenerutdanning bestående av ca. 250 timer, fordelt over flere måneder, for å bli sertifiserte Dale Carnegie-trenere. Utdanningen er ISO:9001:2005 sertifisert, en global kvalitetssikring, som gjør at våre deltakere kan være trygge på at de blir gitt de beste forutsetningene for å få mest mulig ut av prosessen.

.


Om Dale Carnegie Training

Dale Carnegie Training ble stiftet i USA i 1912, og er i dag et internasjonalt selskap med kontorer i over 90 land. I Norge holder vi til på Lysaker Torg, Oslo, og har vært etablert siden 1983. Vi har hjulpet flere tusen ledere og ansatte til å nå sine mål og ønskede resultater. Dette betyr at vi har tilegnet oss en unik erfaring og kompetanse, som kundene våre drar fordel av.

.

På Trainingindustrys liste over verdens 20 beste ledertreninger 5 år på rad.

Metodikk som er utviklet og testet i over 100 år.

På Trainingindustrys liste over verdens 20 beste salgstreninger 6 år på rad.

60+ mill. solgte eksemplarer av boken «How to win friends and influence people».

På alle våre treninger er deltakerne i aktivitet i mer enn 80% av tiden.

Over 9 millioner mennesker har gått en av Dale Carnegies prosesser.