Engasjerte medarbeidere presterer bedre

Skye

case_studies

Dale Carnegie Training samarbeider med store, mellomstore og små bedrifter for å bidra til at de når de resultatene de ønsker.

Målet med å være med i programmet Kommunikasjon og lederskap var å videreutvikle mine lederegenskaper slik at jeg kunne ta større ansvar på jobb og nå mitt mål som løsningsarkitekt.  Jeg har gått flere faglige, tekniske kurs tidligere, men programmet til Dale Carnegie er det som har gitt meg mest verdi. Grunnen til det er at vi blir utfordret kontinuerlig til å gå ut av vår egen komfortsone. Det er vi som deltagere som tester ut det vi lærer i praksis, både på samling og på jobb. Da blir læringen stor fordi det gir erfaring umiddelbart.

Programmet har gitt meg større trygghet, jeg tar ledelsen og er blitt mye mer synlig på jobb. Jeg har tatt mye mer ansvar og nøler heller ikke når jeg får utfordringer fordi jeg vet jeg takler de.  Skye har fått en selvstendig konsulent som ikke bare utfører men som bidrar på høyere plan mtp. fremdrift og strategi. Dette har bidratt til at jeg nå har fått totalansvar for den tekniske arkitekturen for et av de større ERP prosjektene vi har i Norge i dag.

Jeg vil anbefale andre å gå dette programmet fordi du utvikler deg som person og leder ut fra hvilket nivå du selv befinner deg på. Du får større selvinnsikt fordi du hele tiden jobber med deg selv.  Faglige områder kan jeg lese meg opp på,  men det som bidrar til å utvikle meg som leder og person må jeg øve på og det er nettopp det vi gjør i Kommunikasjon og lederskapsprogrammet til Dale Carnegie.

Kristoffer Engh, Teknisk Arkitekt og rådgiver, Skye – konsulenthus innen SAP

 

 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com