Den gregorianske kalenderen er delt opp i tolv måneder, Jesus hadde tolv apostler, og på fotballbanen er publikum den tolvte mann. Men noen ganger føles det som om tolv rett og slett ikke er nok.

Derfor inviterer vi deg som har vært med på det 12 ukers lange programmet Kommunikasjon og lederskap til en ekstra samling – samling 13!

Her er det tilnærming nummer 5 – smil – som er i fokus, når det serveres lett mat og drikke i våre lokaler på Lysaker Torg.

.

Bilder fra forrige samling 13

.

Selv om dette er et sosialt arrangement hvor du får muligheten til å treffe gamle kjente, og andre som har vært med på den samme prosessen som deg – vil det også være et faglig utbytte.


Faglig innhold

Fra kl. 16:00 til 17:30 holder vi en workshop med temaet Hvordan forbedre prestasjonen til de rundt deg.

En av de viktigste aspektene ved lederskap er å få ut potensialet og spille de rundt seg gode. Men når vi selv vet hvor vanskelig det er å endre egne vaner, er det ikke overraskende at det er utfordrende å påvirke andre til å gjøre noe annerledes – uansett hvor god intensjonen vår er.

På workshopen kommer vi til å lære en enkel struktur for å coache og løfte prestasjonen til andre, øve på den i mindre grupper, og diskutere hvordan vi best kan ta det i bruk på jobb.


Tidsplan

  • 15:30: Velkomstdrikk og mingling
  • 16:00: Workshop – Hvordan forbedre prestasjonen til de rundt deg
  • 17:30: Snacks, drikke og gode samtaler


Praktisk info

  • 21. mai 2019
  • Åpent for alle som har gått programmet Kommunikasjon og lederskap
  • Holdes på Lysaker Torg 35
  • Starter kl. 15:30 og varer til alle har dratt hjem

Hvis det er noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt med oss på enten epost, norge@dalecarnegie.com, eller telefon 90 09 09 16.

Vi sees!


Har du husket å registrere deg?

.

Fullt navn *
E-post *
Har du lest vår personvernerklæring?


.