Engasjerte medarbeidere presterer bedre
  Skriv ut  

 

Vi i Dale Carnegie Training Norge tilbyr programmer og tjenester for at våre kunder skal holde seg konkurransedyktige og prestere bedre innen områdene ledelse, kommunikasjon, salg, stresshåndtering og medarbeiderengasjement.

«The same is not an option» er noe vi streber etter​, for vi vet at det som fungerte i går ikke nødvendigvis fungerer i morgen. Vi skal alltid utvikle og forbedre oss for å oppnå bedre resultater, og dette gjelder både for oss selv og for våre kunder.

Selskapet Dale Carnegie ble opprinnelig stiftet i USA i 1912, og er i dag et internasjonalt firma med kontorer i over 90 land. I Norge har vi vært etablert siden 1983, og har hjulpet flere tusen ledere og ansatte til å nå sine mål og ønskede resultater. Dette betyr at vi har tilegnet oss en unik erfaring og kompetanse, som kundene våre drar fordel av.

 

Akkurat nå tilbyr vi to faste programmer som er åpne for alle. Vårt verdenskjente program Kommunikasjon og lederskap, som går over 12 uker, og High Impact Presentations, som er et intensivt kommunikasjonsprogram over to dager.

I tillegg tilbyr vi skreddersydde løsninger for bedrifter som ønsker å heve prestasjonen i selskapet, ledergruppen eller andre team.

 

 

Vi er opptatt av kvalitet!
 

Som en del av vår ISO 9001 sertifisering og Dale Carnegie Training sin forpliktelse til kvalitet, blir vi målt på alle våre kurs og programmer. En global undersøkelse av kundetilfredshet viser at 99 % av alle deltakere på et lederkurs eller kommunikasjonsprogram hos oss var fornøyd med programmet. 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com