Engasjerte medarbeidere presterer bedre

Oda-Nettverk og Dale Carnegie Training

tilnett-oda
 

Dale Carnegie Training inngår samarbeid med ODA-Nettverk med et unikt tilbud til alle medlemmer
 

I IT-bransjen er andelen kvinner 24 %. Hva skal til for at enda flere kvinner får mer mot til å ta plass, får større gjennomslag og tør å utfordre? Ledertreningsselskapet Dale Carnegie vil bidra til at alle dyktige kvinner i Oda-Nettverk kan stå frem enda tydeligere i sine roller! Fordi de har kvalifikasjonene til det, og fordi bransjen trenger det. Derfor inngår vi et samarbeid med ODA-Nettverk med et unikt tilbud for medlemmer av nettverket.

Tidligere Dale Carnegie-deltakere har 62 % større sannsynlighet for å være engasjert på jobben sin, enn andre medarbeidere. Vi vet at engasjement er viktig for selskapers resultater. Derfor er en investering i medarbeidere en investering i fremtiden.

Dale Carnegie Training har tidligere vært bidragsytere både på nettverkstreffene og bidratt inn i mentorprogrammet, fordi de også ser det som viktig å fremme kvinnelige ledere som kan være med på å skape gode resultater for selskapene sine.

Her er hva noen medlemmer av ODA-Nettverk sier om sin erfaring med programmene:

«Å gjennomføre Kommunikasjon og lederskap var en enorm utvikling for meg, både profesjonelt og privat. Jeg ble utfordret, og utfordret meg selv hver uke; på å gjennomføre mål jeg satte, tenke nytt, se mennesker rundt meg, kommunisere bedre og oppnå forandring. Samlingene var svært inspirerende og kreative. Med en fantastisk gruppe tøyde vi grenser hver gang vi møttes, i et trygt miljø siden alle hadde samme ønsker om egen utvikling. Du lærer å tørre, å våge, ikke sitte på siden og «se på» - og mange av de grenser du tidligere hadde settes til siden. Programmet gjør deg i stand til å gripe muligheter og vokse»

Bente Rønning - EG Sales Strategy & Planning Manager, Hewlett Packard Enterprise
 

«Et umiddelbart resultat av treningen med Dale Carnegie var høyere prestasjon i daværende stilling, som førte til at jeg i ettertid fikk en ny stilling med lederansvar. Uavhengig av posisjon og stilling gir Dale Carnegie Training deg et rammeverk for tydelig kommunikasjon og gjennomslagskraft, og du får trent aktivt på dette i en morsom og trygg setting. Det som skiller Dale Carnegie fra andre er at det er en prosess med aktiv læring og god coaching underveis, som skaper nye handlingsmønstre og tenkemåter som blir til nye, gode vaner.»  

Nina Gullerud – Leder Brainwave  

 

Tilbud for alle medlemmer av ODA-Nettverk:

Kommunikasjon og lederskap: NOK 35 000 eks. mva (veil. pris NOK 44 000 eks. mva) 12 samlinger over 12 uker.

Kommunikasjon og lederskap med utvidet kommunikasjonsprogram for økt gjennomslag: NOK 50 000 eks. mva (veil NOK 63 000 eks. mva) 12 samlinger + 2 hele dager

Tilbudet gjelder til 31. desember 2016

Vite mer? Kontakt Grete Valseth på tlf +47 93 46 60 09, eller på mail: grete.valseth@dalecarnegie.com

 

 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com