Hvordan prestere når du er helt ny som leder

Mange opplever det som en stor overgang å starte i sin første lederstilling. Du har kanskje fått stillingen som mellomleder eller salgsleder som følge av prestasjonene dine over tid, men nå må du plutselig jobbe på en helt annen måte, bli målt på nye ting, tilegne deg andre egenskaper og «starte på nytt».

Den nye jobbhverdagen kan ofte virke overveldende. Det kan være tøft å takle utfordringer som å håndtere stress og press, motivere medarbeidere, ha en effektiv prosjekt- og målstyring, delegere og utnytte tiden på en god måte.


Ressurser for deg som er ny som lederAktuelle programmer


Kommunikasjon og lederskap

Et praktisk rettet program som går over 12 uker. Du kommer til å sette deg konkrete mål du ønker å oppnå på jobb mens du går programmet, og jobbe med disse hver uke, både ved hjelp av verktøy du får og av personlig coaching fra en trenerveileder. På denne måten vil du se en progresjon fra uke til uke som skaper konkrete resultater på arbeidsplassen, og tar deg ett skritt nærmere ditt overordnet forretningsmål.

Les mer om programmet


High Impact Communication

Et intensivt og praktisk program over to dager, som retter seg mot deg som ønsker å bli tryggere, tydeligere og kommunisere med større gjennomslagskraft. Du vil få trent på strukturer og teknikker tilpasset ditt behov, få coaching på direkten, og få sett deg selv på video for størst mulig effekt.

Les mer om programmet


Blogginnlegg om temaet


Den fødte leder dissekert


14.10.2017 – Ingrid Bygland