Engasjerte medarbeidere presterer bedre
  Skriv ut  

Publikasjoner

Kategori:
   Vis arkiv
 
Resultater: 66 Artikler funnet
Oslo – 29. januar 2016 – TrainingIndustry.com har annonsert sin Top 20 Leadership Training Companies List, som en del av sin rolle i å kontinuerlig overvåke markedet for lederskapstrening, for å finne de beste leverandørene av ledertrening og -utvikling. For fjerde gang har Dale Carnegie Training blitt kåret til ledende i sitt felt.
 
Undersøkelsen er gjort på oppdrag for konsulentfirmaet Dale Carnegie. Over 500 arbeidstagere ble spurt om de misliker en eller flere av kollegaene. 41 prosent svarer ja på spørsmålet.
 
Vellykkede endringer krever god ledelse - Nytt frokostseminar 22. oktober - Sikre deg en av de siste plassene i Kommunikasjon og lederskap - White paper: En leders guide til innovasjon
 
Milenniumsgenerasjonens nye krav til lederen - Gratis frokostseminar 25. september - Sikre deg en av de siste plassene i Kommunikasjon og lederskap nivå 2
 
Er du en dyktig leder? 12 kvaliteter som kjennetegner dyktige ledere - Gratis frokostseminar - Høstens aktiviteter
 
– I stedet for å sende ansatte vekk på seminarer for å bli motivert, bør ledere bli flinkere til å motivere dem på arbeidsplassen.
 
- I motsetning til hva mange ledere tror, er ikke høy lønn, incentiver og bonus det viktigste for å skape medarbeiderengasjement, sier Ellen Kristine Breiby i Dale Carnegie Training.
 
Resultater: 66 Artikler funnet
 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com