Finn et kontor nær deg
 

Åpne programmer og arrangementer

Programmer:

Kommunikasjon og Lederskap Nivå 1 

Programmet Kommunikasjon og lederskap er for deg som ønsker å bli bedre til å kommunisere, motivere, engasjere, skape sterke team samt bli en bedre leder.

Kommunikasjon og lederskap Nivå 2

Kommunikasjon og lederskap Nivå 2 er laget spesielt for deltagere som har gått det verdensberømte programmet Kommunikasjon og lederskap. Nå er det på tide å ta dine kunnskaper til neste nivå! 

Strategiske Presentasjoner 
Kurset Strategiske Presentasjoner er for deg som ønsker å perfeksjonere dine kommunikasjonsferdigheter. Du vil få mye trening i ulike kommunikasjonsstrukturer slik at du kan tilpasse budskapet ditt til forskjellige målgrupper.


Arrangementer:

Informasjonsmøte

Vi ønsker deg velkommen til oss på et gratis informasjonsmøte. Her får du høre mer om våre prosesser. Du får et innblikk i hva vi jobber med, og hva du kan få ut av en prosess med oss-

Frokostseminar - Hvordan smarte ledere skaper engasjerte medarbeidere

Medarbeidere som er uengasjerte på jobben har 2,5 ganger mer sannsynlighet for å slutte for en hvilken som helst lønnsøkning i forhold til medarbeidere som er engasjerte.*

Frokostseminar - Alltid tilgjengelig, aldri til stede

Har du noen gang sittet i et møte, eller i en telefonkonferanse og blitt fristet til å sjekke den innkommende e-posten samtidig? Da er du kanskje god til å multitaske? Når vi stadig vekk multitasker for å rekke over så mye som mulig på en gang, bruker vi ikke vår evne til å konsentrere oss, være fokuserte og å være tilstede i situasjonen. Det taper vi på i et lengre perspektiv. På frokostseminaret vil du få med deg verktøy du kan bruke for å bli mer tilstede i hverdagen!