Finn et kontor nær deg
 

FMC Kongsberg Subsea AS

Dale Carnegie Training samarbeider med store, mellomstore og små bedrifter for å bidra til at de når de resultatene de ønsker.

Målet med å delta i Leadership Engagement var å få en oppfrisking fra 12-ukers programmet Kommunikasjon og lederskap, som jeg tok hos Dale Carnegie tidligere, samt at jeg trengte å få sterkere fokus på egne mål og bygge selvtillit i forbindelse med viktige oppgaver som lå foran meg på jobb. Resultatet ble at jeg fikk gjennomført det jeg hadde bestemt meg for. Jeg fikk den selvtilliten og besluttsomheten som trengtes for å hente et viktig oppdrag hjem til vårt selskap. 

Det som skiller Dale Carnegies programmer fra andre er at det først og fremst har fokus på praktisk, reell trening knyttet mot dine individuelle og ditt selskaps viktigste mål. Selv om alle går gjennom samme program er det et individuelt fokus. Hver og en blir sett, og får coaching ifht det de trenger å utvikle for å prestere bedre på jobb. Det at fokuset også er på å videreutvikle dine styrker, fremfor å bryte ned, gjør at det blir lettere å se egne feil og også ta tak i disse på en konstruktiv måte.

Kate Wilhelmsen - Procurement Manager Indirect and Common Products Eastern Region, FMC Kongsberg Subsea AS

logo_FMC