Finn et kontor nær deg
 
 
En nylig undersøkelse gjennomført av MSW Research og Dale Carnegie Training identifiserte hva det er som skaper engasjement på arbeidsplassen. Hvorfor skal vi bry oss om dette? Fordi bedrifter med engasjerte medarbeidere utkonkurrerer andre bedrifter med 202% (Gallup)
 
 

Dale Carnegie Training & medarbeiderengasjement

Vår ekspertise

Dale Carnegie forstod poenget med engasjement på arbeidsplassen lenge før begrepet medarbeiderengasjement ble velkjent verden over. Han visste det vår siste undersøkelse bekreftet:
 
En god leder får andre til å føle seg verdifulle. Dette skaper selvstendige, trygge, inspirerte og engasjerte medarbeidere som har fullt fokus på å drive organisasjonen fremover. 
 

MSW ARS Research og Dale Carnegie Training gjennomførte en studie for å se hvordan det står til med tidligere Dale Carnegie-deltakere, og fant at medarbeidere som har gått vårt lederskapsprogram "Kommunikasjon og lederskap" generelt har høyere engasjement enn andre:

engagement_index

Dale Carnegie Training jobber med organisasjoner, team og enkeltpersoner for å skape resultater gjennom å engasjere medarbeidere på følgende områder:
 
 
Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan Dale Carnegie Training kan hjelpe til med å skape medarbeiderengasjement i din organisasjon.