Finn et kontor nær deg
 

DNB og Dale Carnegie

Dale Carnegie leverer praktisk trening innen kommunikasjon, lederskap og salg – det har vi gjort i over 103 år.

De siste 9 årene har mer enn 100 ansatte i DNB deltatt i ett eller flere av våre programmer. DNB og Dale Carnegie Training har en konsernavtale og gjennom denne har alle ansatte 7% rabatt på åpne programmer.  

Strategiske presentasjoner (2 dager)

Skal du presentere ideer eller budskap du vet kan møte motstand? Har du lyst til å lære deg teknikker for å få gjennomslag i møter og håndtere utfordrende spørsmål?

Nå har du mulighet for å melde deg på todagers-kurset Strategiske presentasjoner.

Neste mulighet er: 01.-02. november 2016 kun for DNB-ansatte. 

Kurset er populært, så det gjelder å være tidlig ute.

Strategiske presentasjoner gir deg en unik mulighet til å fordype deg i teknikker for å være tydelig, skape motivasjon og engasjere andre når du presenterer et budskap. Det du lærer på kurset vil også gjøre deg i stand til kutte ned forberedelsestiden din. Vær forberedt på mye praktisk trening! Du blir filmet og får individuell tilbakemelding flere ganger i løpet av kurset. Kurset krever godkjenning av leder.

«Veldig praktisk, og rettet direkte mot mine arbeidsoppgaver på jobb». Utrolig bra med videofilming og feedback både under presentasjonene, og en til en i videorommet etterpå. Spesielt positivt å få alle de små tipsene, få vekk uvanene, samt bygge opp rundt mine styrker. Dale Carnegie pusher komfortsonen på en annen måte, så det blir en sterk personlig verdi, samtidig som nytteverdien for DNB og våre kunder blir stor. Dette er det flere i DNB som hadde hatt god nytte av!


Astrid Prestnes Nordtorp                           
HEAD OF SECTION, LCI SOL Strategy, Customer Analysis and Export Finance 

Programmet går over 2 intensive dager med trening og videofilming fra 08.30 til 17.00.

2 lisensierte trenere og en gruppe på maks. 12 deltagere. (Veil. pris NOK 19 000 eks. mva, NOK 17670 eks. mva for DNB-ansatte).

 
Se datoer for åpne programmer​Kommunikasjon og lederskap Nivå 1 (12 uker)

Programmet Kommunikasjon og lederskap er for deg som ønsker å bli bedre til å kommunisere, motivere, engasjere, skape sterke team samt bli en bedre leder. Programmet Kommunikasjon og lederskap vil hjelpe deg til å håndtere dine utfordringer og krav på jobb. Du vil lære å styrke dine relasjoner, håndtere stress, tilpasse deg endringer og du vil få teknikker som gjør at du kommuniserer mer effektivt og med større gjennomslagskraft. Vårt mål er at du skal nå du dine viktigste resultatmål raskere.
 
Programmet går over 12 uker med samlinger 1 gang i uken à 4 timer. Som DNB-ansatt får du individuell oppfølging sammen med din leder også 3 -4 mnd etter at programmet er avsluttet. Nettopp for å sikre fortsatt utvikling og arbeid mot nye mål. (Veil. pris NOK 41 000 eks. mva, NOK 38160 eks. mva for DNB-ansatte)
 
«Den største verdien for meg er at jeg virkelig har fått trene på de områdene som jeg ville utvikle. Jeg jobber med salg. Nå selger jeg inn til DNBs kunder på en mer overbevisende måte og håndterer utfordringer på sparket fordi jeg er trygg. Tiden jeg bruker til forberedelser er redusert. Jeg kommer raskt til poenget sånn at kundene kjapt ser verdien av å samarbeide med DNB. Måten Dale Carnegie-programmet skiller seg ut på, er at det er interaktivt og vi må utfordre oss selv - ut av komfortsonen og det har vært veldig bra for min del».

- Marie Tveit, Senior Vice President - Global export finance/ Shipping, Offshore & Logistics 
 
Se datoer for åpne programmer
 


Kommunikasjon og lederskap Nivå 2 (3,5 dager)

Kommunikasjon og lederskap Nivå 2 er laget spesielt for deltagere som har gjennomført programmet Kommunikasjon og lederskap Nivå 1. Nå er det på tide å ta dine kunnskaper til neste nivå og løfte dine lederegenskaper fra å bygge deg selv til å bygge sterke engasjerte team rundt deg. Du vil få verktøy for å få mennesker rundt deg til å endre seg raskere, bli bedre til å tilpasse deg ulike kommunikasjonsstiler for å få gjennomslag, samt trening i å coache andre til å prestere på et høyere nivå. Programmet vil gi deg mer dybde, mer tid til diskusjoner og egenrefleksjon, samtidig som fokus på måloppnåelse står i sentrum. Du vil kjenne igjen Dale Carnegie-metodikken og det samme energinivået.
 
Programmet går over flere uker med samlinger på 3 hele og én halv dag. Som DNB-ansatt får du individuell oppfølging sammen med din leder også 3 -4 mnd etter at programmet er avsluttet. Nettopp for å sikre fortsatt utvikling og arbeid mot nye mål. (Veil. pris NOK 35 000 eks. mva, NOK 32 550 eks. mva for DNB-ansatte).
 
Se datoer for åpne programmer
 

Ønsker du å sette nye mål og utnytte ditt potensiale, ta kontakt for en prat.
 
Grete Valseth
Tlf: + 47 93 46 60 09
E-post: grete.valseth@dalecarnegie.com