Finn et kontor nær deg
 

Computas

Dale Carnegie Training samarbeider med store, mellomstore og små bedrifter for å bidra til at de når de resultatene de ønsker.

Jeg fikk en "wake-up-call" etter 20 år i bransjen. Vi kan være dyktige teknologer og flinke til å informere. Alt for ofte glemmer vi at det vi sier også skal motivere og inspirere. Tidligere var jeg opptatt av hvilke av de 80 slidene som skulle komme i riktig rekkefølge. Nå forstår jeg at det er ikke tiden jeg bruker på å forberede powerpoint som er avgjørende for om jeg når frem.

Andre kurs jeg har gått i presentasjonsteknikk har handlet om hvordan lage en presentasjon – hvor fokus har vært på innholdet og verktøyet . Men målet er ikke verktøyet – målet er å bevege og influere. Strategiske Presentasjoner var så enkelt, praktisk, "hands-on", håndgripelig og konkret.

Dette programmet har bidratt til at jeg tenker annerledes hver dag, i alt jeg gjør. Spesielt når jeg skal motivere andre, både kunder og kollegaer. Fra å være fokusert på hvor i presentasjonen jeg skal bruke denne sliden, til å alltid tenke; hvordan skal jeg nå frem på et følelsesmessig plan. Nå snakker jeg med andre og ikke til, slik jeg gjorde før. Det har bidratt til at jeg i møter med både kunder og medarbeidere prøver å skape bedre kontakt, og jeg er sikker på at jeg får mer respons samt at de kommer med flere innspill enn tidligere.  

Rune Hagbartsen, Executive Director, Computas