Engasjerte medarbeidere presterer bedre

Mathias Henriksen - AF Byggfornyelse

Nettside2

Mitt mål med programmet var å senke kostnadene på et prosjekt jeg skulle inn i med 7%, samt å vinne en ny kontrakt. Resultatet ble at vi senket kostnadene med 8.4% og at vi fikk tilslag på 3 nye prosjekter til en verdi av henholdsvis 4 millioner, 18 millioner og 27 millioner.

En av grunnene til resultatene var at jeg jobbet mer bevisst med å bygge relasjoner, og finne vinn vinn situasjoner for underleverandører, samt at jeg frigjorde tid til å jobbe mer fokusert med færre oppgaver av gangen. I tillegg hadde jeg et stort fokus på at byggherren også skulle se de hadde gjort en god deal. Dette ble gjort ved at jeg var ekstra tett på byggherren i hele prosessen, stilte spørsmål og fikk de med på laget.

Hva likte jeg best med programmet? Jeg har blitt bevisst på at det ikke skal så mye til, at det er de små endringene som skaper resultater i kombinasjon med å være oppriktige interessert i de rundt meg. Og det tar ikke så mye tid! Jeg har også blitt tryggere i møter, har lettere for å ta ordet, noe som gjør at mine innspill og meninger kommer oftere frem.

Programmet var så mye mer enn jeg trodde før jeg startet. Trodde det handlet mest om å holde presentasjoner, men oppdaget at det bare var et av mange verktøy for å bli en bedre prosjektleder.

Mathias Henriksen, Prosjektleder, AF Byggfornyelse
AF

 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com