Å gå Kommunikasjon og lederskap oppleves for mange som et viktig vendepunkt.

Om det er travle dager og løping i hamsterhjulet, eller at du har blitt for komfortabel med det du gjør i dag – vi har alle lett for å bli nærsynte og ikke evne å se hvordan vi ønsker at vi selv, vår jobbhverdag og arbeidsplass skal være i fremtiden.

Hvordan ønsker du å ha det om ett år?

Ønsker du å være en som tar lederskap over egen arbeidshverdag og jobber strategisk mot langsiktige mål? Du håndterer tiden din effektivt og kjenner en arbeidsglede over å møte kollegaer for å fortsette på drømmeprosjektet – for du vet at samarbeidet fungerer. Du møter fortsatt utfordringer – men du er trygg på at du kan håndtere motgang – og teamet ditt er motivert for endring. På ledermøtet kommuniserer du med overbevisning og kan rapportere om resultater som overgår forventningene.

Eller har du kanskje et helt annet fremtidsbilde?

Uansett hva dine visjoner er kan de bli en realitet, men det kommer ikke av seg selv. Du må virkelig ønske det, ta grep og gjøre noe aktivt. Den prosessen starter ikke om ett år – den starter nå.

Kommende datoer

FormatOppstartTidspunkt
12 uker fysisk25. januar 202312:00 – 16:00Fullbooket
8 uker digital1. februar 202309:00 – 12:00Les mer
12 uker fysisk27. mars 202312:00 – 16:00Les mer


I tillegg holder vi kostnadsfrie workshoper både digitalt og fysisk, hvor du kan få et innblikk i hvordan det er å gå programmet.

For mer info og en bedre forståelse for hvordan prosessen er bygd opp, kan du laste ned vårt programblad

.

Jeg synes det digitale fungerte veldig bra. Det interaktive var like nyttig som å faktisk være der fysisk.

Deltaker på Digitalt Kommunikasjon og lederskap

.

Evi Seljevoll - Selvtillit og ledelse

Torstein Tangene - Konkete mål


Det som gjør prosessen unik

Kommunikasjon og lederskap fokuserer på praktisk trening satt i din kontekst – det er det som skaper langvarige endringer og resultater. Du kommer til å sette deg et forretningsmål og flere delmål som du jobber mot, både på og mellom samlingene.

Ved å lære nye verktøy og fortløpende trene på å bruke de på jobb – i tillegg til å motta personlig coaching mellom hver samling – vil du ta mange store steg og se resultater gjennom hele prosessen.

I samlingene er alle deltakerne aktive 80% av tiden, for at du skal få mest mulig ut av de timene du investerer i treningen.

Du møter personer fra ulike bransjer som du vil bli inspirert og lære av, samt knytte et sterkt nettverk som varer lenge etter programslutt.


Noen områder du kommer til å jobbe med
  • Lede og påvirke andre
  • Kommunisere tydelig og kraftfullt
  • Bygge sterke relasjoner
  • Motivere til samarbeid mot felles mål
  • Håndtere stress og press
  • Bli mer selvsikker
  • Utvikle fleksibilitet
  • Takle uforutsette hendelser
  • Jobbe mer strukturert og effektivt
  • Motivere og styrke andre

Alle våre trenere har gjennomgått en trenerutdanning bestående av ca. 250 timer, fordelt over flere måneder, for å bli sertifiserte Dale Carnegie-trenere. Utdanningen er ISO:9001:2005 sertifisert, en global kvalitetssikring, som gjør at våre deltakere kan være trygge på at de blir gitt de beste forutsetningene for å få mest mulig ut av programmet.


Nyttig informasjon

Fysisk prosessDigital prosess
Pris55 000,-38 000,-
StedLysaker Torg 35Cisco Webex
Varighet12 samling på 4 timer8 samlinger på 3 timer
PlasserCa. 25 personerCa. 15 personer
PasserDeg som vil gå ekstra dypt inn i hvert tema og jobbe med relasjoner i fysiske møter.Deg som ønsker en fleksibel trening og jobbe med å bygge relasjoner over digitale plattformer.

Fornøydhetsgaranti gjelder for alle våre åpne programmer. Er du ikke fornøyd etter å ha gjennomført en prosess får du pengene tilbake.

Kombinerer du den fysiske prosessen Kommunikasjon og lederskap med vår intensive kommunikasjonstrening over 2-dager, High Impact Communication, betaler du bare 70 000,-. Kombinerer du den digitale Kommunikasjon og lederskap med High Impact Communication, betaler du bare 58 000,- (normalpris på HIC er 25 000,-)

Visste du at vi gir bort gratis plasser til selskaper som jobber med gode formål og for studenter, når det er ledig plass i kommende program? Om du tenker det kan være noe for deg eller dere, kan du sende oss en e-post til norge@dalecarnegie.com.


Det første steget

Ønsker du mer informasjon om programmet? Fyll ut skjemaet eller send din forespørsel til: norge@dalecarnegie.com

Fornavn *
Etternavn *
E-post *
Selskap *
Telefon *
Har du lest vår personvernerklæring?