Kommende programmer

FormatOppstartTidspunkt
12 uker fysisk29. oktober 202012:00 – 16:00Les mer
12 uker fysisk01. februar 202112:00 – 16:00Les mer
8 uker digitalt19. februar 202109:00 – 12:00Les mer


I tillegg holder vi kostnadsfrie workshoper både digitalt og fysisk, hvor du kan få et innblikk i hvordan det er å gå programmet.


Hva ønsker du å få ut av programmet?

Å gå Kommunikasjon og lederskap oppleves for mange som et viktig vendepunkt.

Om det er på grunn av travle dager og løping i hamsterhjulet, eller at du har blitt for komfortabel med det du gjør i dag – vi mennesker har lett for å bli nærsynte og ikke evne å se hvordan vi ønsker at vi selv, vår hverdag og jobbhverdag skal være i fremtiden.

Ønsker du om et år å alltid ligge i front av egne arbeidsoppgaver? At du styrer din egen arbeidsdag og kan jobbe strategisk mot langsiktige mål? At du har lave skuldre, og gleder deg til å møte dine kollegaer for å fortsette på drømmeprosjektet – fordi du er vet at samarbeidet fungerer. Du møter fortsatt motgang – men du er trygg på at du kan håndtere det – og teamet ditt er motivert for endring. På ledermøtet rapporterer du om fantastiske resultater for din avdeling, og selskapet møter – nei – overgår resultatforventningene.

Eller har du kanskje et helt annet fremtidsbilde?

Uansett hva dine visjoner er kan de bli realiteten i fremtiden, men det kommer ikke av seg selv. Du må virkelig ønske det, ta grep og gjøre noe aktivt. Den prosessen starter ikke om et år – den starter nå.


Hva sier tidligere deltakere?

.

.

Når du går Kommunikasjon og lederskap er du ikke en forsøkskanin. Metodikken som brukes og verktøyene du lærer er utprøvd og utviklet over 100 år. Flere enn ni millioner mennesker har gått prosessen før deg, og her er noe av det de sier:


.

Jeg synes det digitale fungerte veldig bra. Det interaktive var like nyttig som å faktisk være der fysisk.

Deltaker Digitalt Kommunikasjon og lederskap

.

Evi Seljevoll - Selvtillit og ledelse

Torstein Tangene - Konkete mål


Det som gjør prosessen unik

Programmet fokuserer på praktisk trening satt i din kontekst – det er det som skaper langvarige endringer og resultater. Du kommer til å sette deg et forretningsmål og flere delmål som du jobber mot, både på og mellom samlingene.

Ved å lære nye verktøy og trene på å bruke de – samt motta personlig coaching mellom hver samling – vil du tilegne deg nye måter å gjøre ting på og ta store steg mot dine egne mål.


Noen områder du kommer til å jobbe med
  • Lede og påvirke andre
  • Kommunisere tydelig og kraftfullt
  • Bygge sterke relasjoner
  • Motivere til samarbeid mot felles mål
  • Håndtere stress og press
  • Bli mer selvsikker
  • Utvikle fleksibilitet
  • Takle uforutsette hendelser
  • Jobbe mer strukturert og effektivt
  • Motivere og styrke andre

Alle våre trenere har gjennomgått en trenerutdanning bestående av ca. 250 timer, fordelt over flere måneder, for å bli sertifiserte Dale Carnegie-trenere. Utdanningen er ISO:9001:2005 sertifisert, en global kvalitetssikring, som gjør at våre deltakere kan være trygge på at de blir gitt de beste forutsetningene for å få mest mulig ut av programmet.


Nyttig informasjon

Fysisk prosessDigital prosess
Pris50 000,-28 000,-
StedLysaker Torg 35Cisco Webex
Varighet12 samling på 4 timer8 samlinger på 3 timer
PlasserCa. 25 personerCa. 15 personer
PasserDeg som vil gå ekstra dypt inn i hvert tema og jobbe med relasjoner i fysiske møter.Deg som ønsker en fleksibel trening og jobbe med å bygge relasjoner over digitale plattformer.

Fornøydhetsgaranti gjelder for alle våre programmer. Er du ikke fornøyd etter å ha gjennomført en prosess får du pengene tilbake.

Kombinerer du Kommunikasjon og lederskap med vår intensive kommunikasjonstrening over 2-dager, High Impact Communication, får du et prisavslag på 8000,- (normal pris 22 000,- ekskl. mva).


Det første steget

Kunne du tenke deg å gå Kommunikasjon og lederskap, eller ønsker du bare mer informasjon om prosessen?

Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt, eller send din forespørsel til:

norge@dalecarnegie.com

Fornavn *
Etternavn *
E-post *
Selskap *
Telefon *
Har du lest vår personvernerklæring?