Hva du vil få ut av programmet

High Impact Communication er et intensivt og praktisk program, som retter seg mot deg som ønsker å bli tryggere foran andre og kommunisere med større gjennomslagskraft.

I løpet av to intensive dager får du trent på strukturer og teknikker tilpasset ditt behov og din arbeidshverdag. Du vil holde korte presentasjoner foran en liten gruppe, få oppfølging og coaching på direkten, og du får i tillegg sett deg selv på video etter hver presentasjon du holder. Dette betyr ikke at dette er et presentasjonskurs. Det du lærer i løpet av disse dagene kan du benytte i en hver situasjon hvor du kommuniserer med andre, uansett om det er i et møte, på kontoret, eller utenfor jobb.

For mange vil det å skulle presentere noe oppleves som utfordrende til tider, men i trygge omgivelser sammen med de andre deltakerne vil du bli mer komfortabel med å trå ut av komfortsonen din. For vi vet at den beste måten å skape varig endring på er gjennom praktisk og målrettet trening. 


Hva sier tidligere deltakere?

.

.

Ledere og medarbeidere fra alle mulige bransjer har gått High Impact Communication tidligere for å bli bedre til å kommunisere. Her er noe av det de sier:Noe av det du vil trene

  • Selge inn ideer som kan møte motstand
  • Bli trygg på å presentere foran andre
  • Forlare kompliserte ting på en enkel måte
  • Bli engasjerende og inspirerende
  • Skape et positivt førsteinntrykk
  • Være bevisst på ditt kroppsspråk
  • Håndtere utfordrende spørsmål
  • Tenke på stående fot

Ved å gjennomføre dette programmet vil du stille sterkere i jobbmarkedet, utvikle deg som person og leder, og ta steg mot å nå dine personlige mål.

Du vil delta sammen med ca. 10 andre ledere fra ulike bransjer, som du vil lære og bli inspirert av, få støtte av underveis og bygge relasjoner med for fremtiden.

Programmene finner sted i våre lokaler på Lysaker Torg 35, i Oslo.


Kommende programmer

DatoerProgramnavn
20. & 21. august 2020HIC 117Les mer


Det første steget

Kunne du tenke deg å gå High Impact Communication, eller ønsker du bare mer informasjon om programmet?

Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt, eller send din forespørsel til:

norge@dalecarnegie.com

.

Fornavn *
Etternavn *
E-post *
Selskap *
Telefon *
Har du lest vår personvernerklæring?