Prosessen i Kommunikasjon og lederskap oppleves for mange som et vendepunkt i deres karriere.

Programmet er veldig praktisk rettet, hvor det er et fokus på nettopp dine ambisjoner og utfordringer i jobb og karrieresammenheng. Du kommer til å sette et ambisiøst og konkret forretningsmål allerede før samling én, og dette forretningsmålet vil du jobbe mot under hele programmet. I tillegg til å lære nye verktøy du kan ta i bruk og trene på disse, får hver deltaker personlig coaching av en veileder, og oppgaver som skal gjennomføres på jobb underveis i programmet. På denne måten vil du se en progresjon fra uke til uke som skaper konkrete resultater på arbeidsplassen, endrer hvordan du takler utfordringer, og tar deg ett skritt nærmere ditt overordnet forretningsmål.


Hva sier tidligere deltakere?

Hør hva Torstein Tangene fra Frogner House Apartments har å si om programmet han gikk våren 2018


Ved å gjennomføre dette programmet vil du stille sterkere i jobbmarkedet, utvikle deg som person og leder, og nå konkrete forretningsmål i prosessen.

Du vil delta sammen med ca. 25 andre ledere fra ulike bransjer, som du vil lære og bli inspirert av, få støtte av underveis og bygge relasjoner med for fremtiden.


Datoer og sted for programmet

Hver samling holdes i Oslo på Radisson BLU Plaza, Sonja Hennies Plass 3, torsdager fra kl. 12:00 til 16:00, hvis ikke annet er oppgitt.

Samling 1   –  22. august
Samling 2   –  29. august
Samling 3   –  05. september
Samling 4   –
  10. september (tirsdag)
Samling 5   –  19. september
Samling 6   –
  26. september
Samling 7   –  10. oktober
Samling 8   –
  17. oktober
Samling 9   –  24. oktober
Samling 10 –  31. oktober
Samling 11 –  07. november
Samling 12 –
  12. november (tirsdag)


Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under