Engasjerte medarbeidere presterer bedre

Er du en Dale Carnegie graduate?

 

Du som har gått et Dale Carnegie-program
kan nå få sertifisering på LinkedIn

 


Gratulerer med fullført Dale Carnegie-program!

Du er nå en del av en gruppe mennesker som har tatt steget ut av komfortsonen for å heve sine prestasjoner på jobben. Som en Dale Carnegie graduate er målet at du har de verktøyene du trenger for å skape nye, og bedre resultater for deg og din virksomhet! 

Vi oppfordrer deg til å følge oss på sosiale medier for å holde kontakten! Hold deg oppdatert med raske tips, inspirasjoner, tankevekkende artikler og white papers og informasjon om kommende arrangementer.  

Få din Dale Carnegie-sertifisering på LinkedIn

Å ha en god LinkedIn-profil gjør deg mer attraktiv for rekrutterere, gjør at du fremstår mer profesjonell, samt bygger tillit og troverdighet blant ditt nettverk. Vil du skille deg ut fra mengden? Klikk på "add to profile" under det Dale Carnegie-programmet du har gjennomført for å få din Dale Carnegie-sertifisering på LinkedIn. 

Click to add Dale Carnegie Graduation to Linkedin  
Dale Carnegie Course (Kommunikasjon og lederskap)

Dale Carnegie Course (i Norge: Kommunikasjon og lederskap) er flaggskipet som ble utviklet av Dale Carnegie. Programmet er basert på de 30 relasjonsprinsippene som senere ble gitt ut i boken "How to Win Friends and Influence People" (Hvordan vinne venner). Trykk på knappen under for å legge til sertifiseringen på din profil i dag!

AddToProfileButton
Click to add Dale Carnegie Graduation to Linkedin  
High Impact Presentations (Strategiske presentasjoner)

High Impact Presentations (Strategiske presentasjoner) er laget for å perfeksjonere dine kommunikasjonsferdigheter. Dere som har vært gjennom Strategiske presentasjoner husker nok at dere holdt presentasjoner fra dere gikk inn døra, videofilming og coaching i situasjonen, og inngående trening i ulike kommunikasjonsstrukturer for å kunne tilpasse budskapet til forskjellige målgrupper. Trykk på knappen under for å legge til sertifiseringen på din profil i dag!

AddToProfileButton
linkedin3
Besøk Dale Carnegie Training på LinkedIn
 
 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com