I september tilbyr Dale Carnegie Training en kostnadsfri «Improvement Discussion» for ledere og toppledere, en times lang samtale med en av våre trenere, hvor vi sammen går gjennom:

  • Dine ambisjoner for jobb og karriere
  • Hvordan håndtere dine utfordringer på jobb
  • Hvilke ferdigheter må utvikles eller styrkes for å nå dine mål
  • Hvilke aktiviteter som kan bidra i prosessen

Dette er en gylden mulighet til å reflektere rundt egne ambisjoner og mål, og legge en strategi for veien videre, sammen med en profesjonell ledertrener.

 

Om oss

Vi i Dale Carnegie Training Norge tilbyr programmer og tjenester for at våre kunder skal holde seg konkurransedyktige og prestere bedre innen områdene ledelse, kommunikasjon, salg, stresshåndtering og medarbeiderengasjement.

«The same is not an option» er noe vi streber etter , for vi vet at det som fungerte i går ikke nødvendigvis fungerer i morgen. Vi skal alltid utvikle og forbedre oss for å oppnå bedre resultater, og dette gjelder både for oss selv og for våre kunder.

Selskapet Dale Carnegie ble opprinnelig stiftet i USA i 1912, og er i dag et internasjonalt firma med kontorer i over 90 land. I Norge har vi vært etablert siden 1983, og har hjulpet flere tusen ledere og ansatte til å nå sine mål og ønskede resultater. Dette betyr at vi har tilegnet oss en unik erfaring og kompetanse, som kundene våre drar fordel av.