Engasjerte medarbeidere presterer bedre
  Skriv ut  

Interne prosesser for bedrifter

 

Interne prosesser

Når bedrifter ønsker å motivere ledere eller ansatte til å vise høy grad av jobbengasjement og å være dedikert mot tydelige mål, retter mange blikket mot Dale Carnegie. Vi kan bidra med løsninger som skaper dokumenterte resultater for våre kunder i Norge. Vår kompetanse baserer seg på mer enn 100 års erfaring, og Dale Carnegie er i dag representert i over 90 land verden over hvor vi samarbeider med selskaper for å utvikle medarbeidere raskere enn sine konkurrenter.
 
Våre interne prosesser tar utgangspunkt i de utfordringer selskapet står ovenfor. Vi kan levere skreddersydde løsninger for ledergrupper eller team innen våre kjerneområder som er:
Fellestrekk for lederkurs og kommunikasjonstrening med Dale Carnegie er at vi setter et  fokus på eventuell avstand mellom hva ansatte faktisk leverer, og det bedriften ønsker å skape av målbare resultater. Våre løsninger skal minimere denne avstanden og dermed øke muligheten for å skape bedre resultater. Vi har alltid sterkt rokus på ROI (return on investment) for kunden.
 
Ta kontakt for å høre hvilke resultater kunder som har gjennomført en intern Dale Carnegie prosess har oppnådd. Det er resultatene som teller.
 
Les mer om vår prosess:
 

Bedriftsinterne prosesser:

Hvor dere står og hvor dere skal

Det første vi gjør er å få rede på hvor organisasjonen står i dag. Neste steg er å identifisere hvor organisasjonen skal. Dette gjør vi for å kunne skape skreddersydde prosesser som møter deres spesifikke mål og ønsket resultat. 
Skreddersydde løsninger innebærer også at vi sørger for å best mulig tilpasse vår metodikk til akkurat deres organisasjon. Vi hjelper dere å finne og prioritere kritiske faktorer for å løfte selskapets resultater. Vi involverer ledergruppen, ansvarlige sjefer og medarbeidere for å formulere en felles målsetning med konkrete resultatmål. Det er disse ønskede resultatmålene som ligger til grunn for resten av utviklingsprosessen.
 
Med utviklingsprosessen kommer vi til kjernen av hva det er din organisasjon behøver. Videre utvikler vi en skreddersydd løsning basert på Dale Carnegies verktøy og metodikk.  
 
Vi følger en 5-stegs prosess:
 

iMap_transparent1. INTENT

Vi ser på visjonen til selskapet og ønsket resultat.
 
 

2. INQUIRE

Vi utreder hvor organisasjonen er i dag, hvor den vil og hva som skal til for å komme dit.
 
 

3. INVOLVE

Vi bruker kartleggingsverktøy for å engasjere og forplikte teamet i prosessen.
 
 

4. INNOVATE

Vi lager forslag til løsninger som bidrar til å utvikle kompetansen til ansatte for å nå organisasjonens mål. 
 
 

5. IMPACT

Vi måler effekten basert på ROI.
 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com