I 2016 vant Liv Heidi Storaas Adriaenssens den prestisjetunge prisen «Årets drivkraft» og kom på listen over Norges topp-10-ledertalenter.
– Det jeg har lært gjennom Dale Carnegie, har vært med på å forme hvem jeg er som leder, forteller hun.

Liv Heidi Storaas Adriaenssens er seksjonsleder for 15 personer i DNB, som gir finansiering til små bedrifter og gründere.

– Jeg har så lenge jeg kan huske, hatt et ønske om å jobbe som leder, forteller Liv Heidi, som startet tidlig med å arbeide i familiebedriften. Etter videregående flyttet Liv Heidi til Trondheim, der hun studerte økonomi og finans i fem år. Videre gikk turen tilbake til Oslo, der hun startet som konserntrainee i DNB. Hun meldte seg på Kommunikasjon og lederskap i regi av Dale Carnegie Training Norge med et ønske om å utvikle og utfordre seg selv:

– Jeg var 29 år, utålmodig og ivrig på samme tid. Jeg hadde ingen anelse om hvor krevende programmet ville bli, eller hvor utrolig mye både jeg og DNB ville få igjen for at jeg gjennomførte dette programmet. I løpet av de tolv ukene programmet varte, leverte jeg supre resultater på jobb samtidig som jeg utviklet meg mer enn jeg trodde var mulig. Dale Carnegie er virkelig en gavepakke til bedrifter som har medarbeidere som skriker etter å få utvikle seg selv, forteller Liv Heidi.

Da hun gjennomførte programmet for andre gang, som veileder, kunne hun på siste samling fortelle at hun hadde blitt tilbudt en lederstilling. Hun gir Dale Carnegie-programmet mye av æren for nettopp dét:
– Jeg hadde nok ikke vært der jeg er i dag uten Dale Carnegie, sier Liv Heidi, som i dag er leder for 15 personer i DNB, som gir finansiering til små bedrifter og gründere. Dette er Liv Heidis tredje lederjobb i DNB. I 2016 vant hun den prestisjetunge prisen «Årets drivkraft» og kom på listen over Norges topp-10-ledertalenter, i en kåring gjennomført av e24 og Boyden Executive Search.

Hun understreker at skal du få utbytte av å gå på et Dale Carnegie-program, må du legge inn en del egeninnsats, og du må også være forberedt på å ta tak i ting som kan være vanskelig.

– Jeg har aldri vært så stresset som da jeg tok dette programmet. Det var fullt trykk både på jobb og på Dale Carnegie-programmet jeg deltok i. Heldigvis lærer programmet deg gode teknikker for  virkelig å kunne ta tak i stress, og håndtere det, forklarer hun. Liv Heidi fikk lønn for strevet og vant til slutt Highest Award of Achievement, en pris som blir delt ut til den som har inspirert mest de andre deltagerne under programmet.


Bli modigere.
Liv Heidi har i etterkant også gjennomført det to-dagers intensive programmet High Impact Presentations, også i regi av Dale Carnegie Training Norge. Før Liv Heidi tok Dale Carnegie-programmene, var hun veldig nervøs for å holde presentasjoner. Men under programmene hadde hun et sterkt fokus på det å bli modigere og å pushe egne grenser, noe som blant annet har hjulpet henne med å holde presentasjoner.

– På Kommunikasjon og lederskap må deltagerne presentere én eller flere ganger hver uke. Mengdetreningen gjorde meg trygg. Det å presentere er nå noe jeg føler meg skikkelig god til. Jeg har blant annet holdt en presentasjon foran 800 personer, og da var ikke nervene lenger et problem, forteller hun.

Springbrett. Hun mener at oppskriften bak suksessen til Dale Carnegies programmer ligger i at innholdet er praktisk rettet. De som deltar får muligheten til å bruke det de lærer på jobb.

– Har du en potensiell leder i staben din, kan et program i regi av Dale Carnegie være et springbrett videre. Programmene har i alle fall gitt meg nye muligheter, forteller hun, og understreker at også etablerte ledere kan ha vel så godt utbytte av å gå et slikt program.

– Vi kan alle utvikle oss. Dette med å utvikle seg som person og leder og å jobbe med relasjonsbygging, er noe de fleste av oss helt sikker kan ha utbytte av – uavhengig av hvor vi er i karrieren, sier Liv Heidi Storaas Adriaenssens.

Hvert år oppnår flere tusen ledere fantastiske resultater gjennom en lederskapsprosess med Dale Carnegie Training. Vil du bli en av dem? Vi arrangerer flere kostnadsfrie workshoper, hvor du kan lære mer om temaer som ledelse, kommunikasjon, salg og kunderelasjoner, og få et innblikk i hvordan det er å gå programmet Kommunikasjon og lederskap.


Hvordan kan vi bidra til å du når målene dine?

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg, ditt team eller selskap til å prestere bedre? Eller ønsker du bare en prat om dine utfordringer på jobben? Fyll inn skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

.

Fornavn
Etternavn
E-post
Selskap
Telefon
Ved å huke av boksen bekrefter du at du godtar at vi lagrer data om deg i henhold til vår personvernerklæring


Categories: Ledelse