Verdisalg og langsiktige kunderelasjoner

Hva skal til for at du overgår forventningene for salg, uansett om du jobber som salgskonsulent, telefonselger, salgsleder eller salgssjef?

Vi hører det ofte, men rollen som selger har endret seg mye de siste årene og den er fortsatt i endring. Driver du med salg i dag holder det ikke lenger


Ressurser for deg som vil bli bedre på salg


Aktuelle programmer


Kommunikasjon og lederskap

Et praktisk rettet program som går over 12 uker. Du kommer til å sette deg konkrete mål du ønker å oppnå på jobb mens du går programmet, og jobbe med disse hver uke, både ved hjelp av verktøy du får og av personlig coaching fra en trenerveileder. På denne måten vil du se en progresjon fra uke til uke som skaper konkrete resultater på arbeidsplassen, og tar deg ett skritt nærmere ditt overordnet forretningsmål.

Les mer om programmet


High Impact Communication

Et intensivt og praktisk program over to dager, som retter seg mot deg som ønsker å bli tryggere, tydeligere og kommunisere med større gjennomslagskraft. Du vil få trent på strukturer og teknikker tilpasset ditt behov, få coaching på direkten, og få sett deg selv på video for størst mulig effekt.

Les mer om programmet


Relevante blogginnlegg