Få større gjennomslagskraft

 

High Impact Communication er et intensivt og praktisk program, som retter seg mot deg som ønsker å bli tryggere og kommunisere med større gjennomslagskraft.

I løpet av to intensive dager får du trent på strukturer og teknikker tilpasset ditt behov. Du får oppfølging og coaching på direkten, og du får sett deg selv på video etter hver presentasjon du holder.

For mange vil programmet oppleves som utfordrende til tider, men sammen med de andre deltakerne vil du bli mer komfortabel med å trå ut av komfortsonen din. For vi vet at den beste måten å skape varig endring på er gjennom praktisk og målrettet trening. 

 

Hva sier tidligere deltakere?

Veldig praktisk, og rettet direkte mot mine arbeidsoppgaver på jobb. Utrolig bra med videofilming og feedback både under presentasjonene, og en til en i videorommet etterpå. Spesielt positivt å få alle de små tipsene, få vekk uvanene, samt bygge opp rundt mine styrker. Dale Carnegie Training pusher komfortsonen på en annen måte, så det blir en sterk personlig verdi, samtidig som nytteverdien for DNB og våre kunder blir stor. Dette er det flere i DNB som hadde hatt god nytte av!

– Astrid Prestnes Nordtorp, Head of Section, Customer Analysis and Export Finance, DNB 

 

Jeg fikk en “wake-up-call” etter 20 år i bransjen. Vi kan være dyktige teknologer og flinke til å informere. Alt for ofte glemmer vi at det vi sier også skal motivere og inspirere. Tidligere var jeg opptatt av hvilke av de 80 slidene som skulle komme i riktig rekkefølge. Nå forstår jeg at det er ikke tiden jeg bruker på å forberede powerpoint som er avgjørende for om jeg når frem.

 

Andre kurs jeg har gått i presentasjonsteknikk har handlet om hvordan lage en presentasjon – hvor fokus har vært på innholdet og verktøyet . Men målet er ikke verktøyet – målet er å bevege og influere. Programmet var så enkelt, praktisk, “hands-on”, håndgripelig og konkret.

– Rune Hagbartsen, Executive Director, Computas AS

 

Hva du vil lære

 

  • Selge inn ideer som kan møte motstand
  • Bli trygg på å presentere foran andre
  • Forlare kompliserte ting på en enkel måte
  • Bli engasjerende og inspirerende
  • Skape et positivt førsteinntrykk
  • Være bevisst på ditt kroppsspråk
  • Håndtere utfordrende spørsmål
  • Tenke på stående fot

 

Ved å gjennomføre dette programmet vil du stille sterkere i jobbmarkedet, utvikle deg som person og leder, og ta steg mot å nå dine personlige mål.

Du vil delta sammen med ca. 10 andre ledere fra ulike bransjer, som du vil lære og bli inspirert av, få støtte av underveis og bygge relasjoner med for fremtiden.

Programmene finner sted i våre lokaler på Lysaker Torg 35, i Oslo.

 

Kommende programmer

 

DatoerProgramnavn 
13.03.2019
14.03.2019
High Impact Communication 100Se program

 

 

Vi tilbyr flere programmer hvert år, slik at du kan finne det tidspunktet som passer deg og din jobbsituasjon best. Det er også mulig å ta kontakt om du ønsker en pakkeløsning, hvor du får gå programmet Kommunikasjon og lederskap til en nedsatt pris, for best mulig resultat.