Engasjerte medarbeidere presterer bedre
  Skriv ut  

Haugen-Gruppen

case_studies

Dale Carnegie Training samarbeider med store, mellomstore og små bedrifter for å bidra til at de når de resultatene de ønsker.

 

Utfordring

Utfordringen var å jobbe med presentasjonsteknikker. Gjennom kurset ble jeg oppmerksom spesielt på forbedringsområder innenfor relasjonsbygging, og dette ble for meg det som virkelig ga meg utbytte av kursprosessen.
 
Tidligere gjennomplanla jeg tiltak fra markedsavdelingen, som jeg etter egen mening serverte til salgsavdelingen på sølvfat. Jeg mente jeg serverte biffen perfekt stekt hver gang. Men i ettertid ser jeg at jeg aldri spurte salgsavdelingen hvordan de liker biffen sin stekt. Salgsavdelingen opplevde nok at disse tiltakene ble tredd nedover hodet på dem, uten at de ble involvert i prosessen.
 

Annerledes

Det jeg gjorde annerledes var å jobbe med relasjoner, spesielt mot salgsledelsen. Jeg jobbet med å få de til å føle seg betydningsfulle ved å be om hjelp på områder der de er gode. Da tok de eierskap på en helt annen måte enn før. En innsikt jeg fikk var at vi jobbet bedre som et team når jeg klarte å dele på æren, som igjen bidrar til at flere jobber mot samme mål. Det blir det resultater av.
 

Resultat

Konkret resultat var også at vi fikk 15% salgsvekst på en kampanje der vi i utgangspunktet hadde satt et ambisiøst mål på 8% salgsvekst. Det betydde en omsetningsøkning på 2 millioner i en avgrenset periode.
 

Simen Kjær Haugberg, Markedssjef, Haugen-Gruppen

 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com