Engasjerte medarbeidere presterer bedre
  Skriv ut  

Evry ASA

case_studies

Dale Carnegie Training samarbeider med store, mellomstore og små bedrifter for å bidra til at de når de resultatene de ønsker.

Kommunikasjon, salg og ledertrening med Dale Carnegie

Min først erfaring med Dale Carnegie var som ung selger. Min utfordring var å ta ordet i store forsamlinger. Gjennom treningen Kommunikasjon & Lederskap fikk jeg teknikkene og tryggheten til å ha det moro når jeg holdt presentasjoner, eller snakket i større forsamlinger.

Noen år senere deltok jeg i treningen som heter "Strategiske Presentasjoner". En trening i å gi korte, skarpe presentasjoner, samt utfordrende medietrening.

Denne treningen opplevde jeg som viktig for meg i forhold til de lederjobbene jeg har hatt. Som et resultat av treningen bruker jeg nå kortere forberedelsestid før presentasjoner og møter, samt at treningen har gitt meg gode verktøy til å takle det uforbredte.

Jeg har også sendt flere av mine viktigste ledere og nøkkelpersoner gjennom ulike treninger fra Dale Carnegie. Jeg opplevde at lederne mine ble tydeligere, spesielt på forventninger til andre. Selgerne som vi hadde gjennom treningen ble mer bevisst på å selge inn på et høyere nivå hos kunden.

Annet: Jeg opplever at Dale Carnegie agerer som om de tar et ansvar for resultatet i de selskapene de jobber med. De får hver enkelt medarbeider til å føle seg ansvarlig, samt at de følger "ubehagelig" tett opp hver enkelt. Det vil si at det er vanskelig å slippe unna, deltakelsen blir veldig forpliktende. Ikke tro at du bare kan sette deg tilbake å lytte hvis du deltar i et program med Dale Carnegie Du må alltid være aktiv, engasjert og klar til å utfordre seg selv. På den måten blir det resultater, samtidig som du har det gøy på veien!

Kjell-Erik Tenold, Senior Vice President, Evry ASA

 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com