Engasjerte medarbeidere presterer bedre
  Skriv ut  

Dale Carnegie Training iPhone App blir nummer 1 i første lanseringsuke

3 Mars, 2010 17:02
NEW YORK, NY (3 mars 2010) - Mindre enn en uke etter utgivelsen har, "Secre’s to success", Dale Carnegie Training sin iPhone App skutt fart til topplasseringen på iTunes’ liste over mest kjøte business Apps. Tilgjengelig for nedlasting via Apple Store, så vel som på Dale Carnegie sine nettsider (http://www.dalecarnegie.com/app/). App’en skisserer grunnleggende prinsipper for hvordan håndtere relasjoner med tips som er lett å følge og med teknikker som kan benyttes daglig. Brukere som laster ned programmet vil ha tilgang til bedriftens hemmelighet for framgang for kun NOK 7,-.
 
"Tenk på det som å kunne ha med deg din egen Dale Carnegie trener i lommen til enhver tid," sier Peter Handal, styreformann, president og CEO i Dale Carnegie Training. "I denne økonomisk utfordrende tiden - der vi alle har behov for tips til hvordan vi kan skille oss ut og sikre sysselsetting – det kunne ikke vært et mer beleilig øyeblikk til å tilby Dale Carnegies metoder i en enda enklere form."
 
Funksjoner tilgjengelig via App’en omfatter:
• verdifulle tips på teammedlem engasjement, lederutvikling, salg, effektivitet, kundeservice, kommunikasjon, prosessforbedring med mer
• daglig tips fra noen av historiens beste tenkere og ledere
• Video Demoer av hemmelighetene til framgang
 
 

Tilbake

 
 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com