Engasjerte medarbeidere presterer bedre
  Skriv ut  

Computas

case_studies

Dale Carnegie Training samarbeider med store, mellomstore og små bedrifter for å bidra til at de når de resultatene de ønsker.

 

Jeg fikk en "wake-up-call" etter 20 år i bransjen. Vi kan være dyktige teknologer og flinke til å informere. Alt for ofte glemmer vi at det vi sier også skal motivere og inspirere. Tidligere var jeg opptatt av hvilke av de 80 slidene som skulle komme i riktig rekkefølge. Nå forstår jeg at det er ikke tiden jeg bruker på å forberede powerpoint som er avgjørende for om jeg når frem.

Andre kurs jeg har gått i presentasjonsteknikk har handlet om hvordan lage en presentasjon – hvor fokus har vært på innholdet og verktøyet . Men målet er ikke verktøyet – målet er å bevege og influere. Strategiske Presentasjoner var så enkelt, praktisk, "hands-on", håndgripelig og konkret.

Dette programmet har bidratt til at jeg tenker annerledes hver dag, i alt jeg gjør. Spesielt når jeg skal motivere andre, både kunder og kollegaer. Fra å være fokusert på hvor i presentasjonen jeg skal bruke denne sliden, til å alltid tenke; hvordan skal jeg nå frem på et følelsesmessig plan. Nå snakker jeg med andre og ikke til, slik jeg gjorde før. Det har bidratt til at jeg i møter med både kunder og medarbeidere prøver å skape bedre kontakt, og jeg er sikker på at jeg får mer respons samt at de kommer med flere innspill enn tidligere.  

Rune Hagbartsen, Executive Director, Computas

 

 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com