Engasjerte medarbeidere presterer bedre
  Skriv ut  

Du som har gått et Dale Carnegie-program kan nå legge til din sertifisering på LinkedIn


Gratulerer med gjennomført Dale Carnegie-prosess! Vårt mål er at du nå har fått med deg verktøy for å kommunisere med mennesker og skape resultater på arbeidsplassen din. Vi oppfordrer deg til å følge oss på sosiale medier for å holde kontakten! Ikonene finner du nederst på siden! På våre sosiale plattformer finner du blant annet raske tips, inspirasjoner, tankevekkende artikler, white papers og innsikt i vår arbeidshverdag.

En nyhet, og merverdi ved våre programmer er at du nå kan legge til din Dale Carnegie-sertifisering direkte på LinkedIn-profilen din. Vis andre din kompetanse! 

Finn programmet du har gått under!

linkedin1  
Dale Carnegie Course (Kommunikasjon og lederskap)

Dale Carnegie Course (i Norge: Kommunikasjon og lederskap) er flaggskipet som ble utviklet av Dale Carnegie. Programmet er basert på de 30 relasjonsprinsippene som senere ble gitt ut i boken "How to Win Friends and Influence People" (Hvordan vinne venner). Trykk på knappen under får å legge til sertifiseringen på din profil i dag!

addtoprofile
linkedin2  
High Impact Presentations (Strategiske presentasjoner)

High Impact Presentations (Strategiske presentasjoner) er laget for å perfeksjonere dine kommunikasjonsferdigheter. Dere som har vært gjennom Strategiske presentasjoner husker nok at dere holdt presentasjoner fra dere gikk inn døra, videofilming og coaching i situasjonen, og inngående trening i ulike kommunikasjonsstrukturer for å kunne tilpasse budskapet til forskjellige målgrupper. Trykk på knappen under får å legge til sertifiseringen på din profil i dag!

addtoprofile
linkedin3
 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com