Engasjerte medarbeidere presterer bedre
Nettside4
 
I 1912 startet Dale Carnegie å undervise i presentasjonsteknikk. I dag hjelper Dale Carnegie Training mennesker og bedrifter til å utvikle sine ferdigheter og forbedre sine prestasjoner i store deler av verden. I Norge har vi vært etablert siden 1983, og hvert år er det flere hundre ledere, mellomledere og ansatte som oppnår svært gode jobbresultater som følge av et samarbeid med oss.
I Dale Carnegie Training Norge lever vi etter visjonen
"The same is not an option".
For oss betyr dette at vi alltid skal tre ut av komfortsonen og utfordre oss selv for å oppnå best mulige resultater. Dette gjelder for oss selv, og ikke minst gjelder dette i samarbeid med våre kunder. Ved å ta del i en kommunikasjonstrening hos oss blir du motivert ut av din komfortsone for at du skal kunne utvikle ditt lederskap og oppnå resultater på et høyere nivå. Vi i Dale Carnegie Training Norge er kjent for å gi deltakerne på våre lederkurs svært tett oppfølging og praktiske og konkrete verktøy som vil passe for ledere og ansatte i alle typer selskaper.
 
Et lederprogram eller kommunikasjonskurs hos oss vil hjelpe deg til å utvikle de kunnskaper og ferdigheter du trenger for å kunne tilføre en større verdi til din virksomhet. Vårt mål er at du skal bli en leder eller ansatt som engasjerer medarbeidere, oppnår kommunikasjonsferdigheter på et høyere nivå og ikke minst at du fortsetter å være sulten på egenutvikling etterpå.
 
Vi er opptatt av kvalitet!
Som en del av vår ISO 9001 sertifisering og Dale Carnegie Training sin forpliktelse til kvalitet, blir vi målt på alle våre kurs og programmer. En global undersøkelse av kundetilfredshet viser at 99 % av alle deltakere på et lederkurs eller kommunikasjonsprogram hos oss var fornøyd med programmet.
 
Vår metode har fungert i over 103 år. Ta en prat med oss og finn ut hvorfor!

 

 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com