Engasjerte medarbeidere presterer bedre

Vår kompetanse

Nettside5


Et selskaps resultater er alltid direkte knyttet til medarbeidernes prestasjoner.

Alle kan selvfølgelig forstå forholdet mellom selskapets prestasjoner og medarbeidernes ytelse. Samtidig vet vi at det er et stort skritt mellom det vi vet, og det å gjøre en aktiv innsats for å veilede sine medarbeidere til høyere prestasjoner. Selskaper som har bestemt seg for å gjøre sistnevnte kommer til oss.

Vår kompetanse baserer seg på mer enn 103 års erfaring, og Dale Carnegie Training er i dag representert i over 90 land verden over hvor vi samarbeider med selskaper for å utvikle medarbeidere raskere enn sine konkurrenter.

Les mer om våre kompetanseområder her:

Ledertrening

Å nå utfordrende mål

Medarbeiderengasjement

Endringsledelse

Kommunikasjonstrening

Salgstrening

Tidshåndtering


Vårt mål er å gi deg best mulig avkastning på dine investeringer. Med andre ord, å skape en utvikling som virkelig gjør en forskjell.

Det handler om resultater og det handler om bunnlinja. Samtidig er det menneskene som skaper resultatene. Derfor gjennomførte MSW ARS Research og
Dale Carnegie Training en studie for å se hvordan det står til med tidligere Dale Carnegie-deltakere, og fant at medarbeidere som har gått vårt lederskapsprogram Kommunikasjon og lederskap generelt har høyere engasjement enn andre:


engagement_index


- Og medarbeiderengasjement har en direkte innvirkning på bunnlinja. I følge en undersøkelse gjennomført av Gallup utkonkurrerer bedrifter med engasjerte medarbeidere andre bedrifter med 202% (Gallup). 

Når det er sagt, lurer du på hvordan Dale Carnegie Training kan hjelpe din virksomhet? Ta kontakt for en kaffe!

 

 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com