Engasjerte medarbeidere presterer bedre
  Skriv ut  

Referanser

case_studies

Dale Carnegie Training samarbeider med store, mellomstore og små bedrifter for å bidra til at de når de resultatene de ønsker.

Microsoft Norge
Styrken i programmet Kommunikasjon og Lederskap ligger i at vi over en lengre periode fikk testet ut det vi lærte, og implementert dette i arbeidet. I programmet møtte jeg en mengde svært dyktige personer med mye relevant erfaring. Denne erfaringen, i tillegg til verktøyene fra Dale Carnegie, benytter jeg daglig i alt fra oppfølging av mine medarbeidere til eksterne forhandlinger. Jeg og teamet mitt kommer i dag raskere frem til de beste løsningene og benytter mindre tid på å få satt disse ut i praksis.

Monica Ruden, Support manager, Microsoft Norge

 

Før jeg startet programmet Strategiske Presentasjoner hadde jeg hørt mye positivt om Dale Carnegie sine programmer, så jeg hadde veldig høye forventninger. Programmet overgikk mine forventninger!

Gjennom programmet lærte jeg gode og enkle teknikker som gjør at jeg faktisk kan bruke mindre tid på forberedelser! Teknikkene er så bra, men samtidig så enkle at de blir brukt. Jeg har blitt bevisst på hvordan jeg kommuniserer, og gjennom dette blitt bedre på å fange oppmerksomhet under en presentasjon.

Strukturen i presentasjonene mine har blitt tydeligere med fakta og eksempler som igjen kommuniserer godt. Alt i alt et meget godt kurs som har gitt meg mye og som jeg anbefaler på det varmeste.

Ellen Kristine Lome, Markedsdirektør, Microsoft

 

Tilbake
 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com