Engasjerte medarbeidere presterer bedre
  Skriv ut  

High Impact Presentations

Programinformasjon


 

Dette intensive og praktiske kommunikasjonsprogrammet retter seg mot deg som ønsker å heve dine kommunikasjonsferdigheter til et nytt nivå. Programmet holdes av to ISO-lisensierte Dale Carnegie-trenere. Deres ansvar er å coache deg for å heve din kommunikasjon til et høyere nivå, og gi deg nye verktøy som du kan anvende i din kommunikasjon. Målet er å fremheve din personlighet, skape fleksibilitet og oppnå nye resultater.  

 

Praktisk trening skaper nye ferdigheter 

Din evne til å framføre presentasjoner på vegne av deg selv er avgjørende for din framgang og karriere i dagens arbeidsliv. Din evne til å framføre presentasjoner på vegne av din organisasjon er avgjørende for organisasjonens resultater. Enten du skal overtale kolleger, selge inn til en kunde, inspirere et team, eller forklare en idé til en ledergruppe, så kan inntrykket de får av din presentasjon bety forskjellen mellom suksess og fiasko.

Ettersom din evne til å framføre en presentasjon er så avgjørende, er det mye som kan stå på spill. Her en mulighet til å virkelig få utviklet ferdighetene dine når det gjelder presentasjoner.

Vi er så overbevist om at metoden vi benytter i High Impact Presentations kommer til å gjøre at du vil bli merkbart bedre i din kommunikasjon, at vi gir deg en garanti. Dersom du ikke er fornøyd med treningen du har fått i programmet, får du pengene tilbake. Så enkelt er det. Forutsetningen er at du deltar aktivt i programmet og prøver ut alle verktøy og metoder.

 
En av våre kunder, Runde Hagbartsen, Business Division Director i Competas AS, sier dette om High Impact Presentations: "Jeg fikk en "wake up-call" etter 20 år i bransjen. Vi er dyktige teknologer, og flinke til å informere. Alt for ofte glemmer vi at det vi sier også skal motivere og inspirere. Andre kurs jeg har gått i presentasjonsteknikk har handlet om hvordan lage en presentasjon. Men målet er ikke verktøyet - målet er å bevege og influere. Dette programmet var så enkelt, praktisk, "hands-on", håndgripelig og konkret. 
 
Programmet har bidratt til at jeg tenker annerledes hver dag, i alt jeg gjør. Spesielt når jeg skal motivere andre, både kunder og kollegaer. Fra å være fokusert på hvor i presentasjonen jeg skal bruke denne sliden, til alltid å tenke; hvordan skal jeg nå frem på et følelsesmessig plan. Nå snakker jeg med andre, ikke bare til, slik jeg gjorde før. Det har bidratt til at jeg i møter med både kunder og medarbeidere prøver å skape bedre kontakt, og jeg er sikker på at jeg får mer respons, samt at de kommer med flere innspill enn tidligere."

 


 

 
Filtrer etter lokasjon
Land Sted Dato    
Det finnes ingen kommende aktiviteter
 

Hvem kan delta:

Personer som har erfaring med å holde presentasjoner. Kurset henvender seg til ledere som holder mange presentasjoner, samt selgere og personer som har kontakt med media.
 

Innhold

I prinsippet kommer du til å holde presentasjoner så fort du kommer inn i rommet. Presentasjonene dine vil bli filmet og evaluert. Sammen med to trenere analyserer dere hva du kan gjøre mer av, mindre av, eller annerledes, for å prestere bedre i kommunikasjonssituasjoner fremover.

 

Gjennom programmet blir du bedre til å:

- Forstå verdien av å skape et positivt førsteinntrykk

- Skape interesse og være troverdig

- Motivere andre til handling

- Formidle et komplisert budskap på en enkel måte

- Håndtere utfordrende spørsmål og takle innvendinger

- Skape engasjement og kommunisere med gjennomslagskraft

- Selge inn ideer og muligheter som kan møte motstand

 
 
 

Bygdøy Allé 2, P.B. 573, Sentrum, Oslo N-0105, NO
Tlf:+47 900 90 916

Følg oss på

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rettigheter.
Webside design og utvikling av Americaneagle.com